Korting op de CZ zorgverzekering

Ben je zelfstandig ondernemer? Dan kunnen we je een interessante aanbieding doen. Een aanbieding die geldt voor jou als ondernemer, maar ook voor jouw gezinsleden en personeel.

 

Korting op de zorgverzekering via het collectief van Don Risicobeheer!

Ons kantoor werkt samen met zorgverzekeraar CZ. Wij hebben met CZ een afspraak gemaakt over een collectiviteit voor ondernemers en hun personeel. Elke deelnemer van het collectief krijgt 7% korting op de basisverzekering. Zijn er aanvullende verzekeringen afgesloten? Dan kan er geprofiteerd worden van 10% korting of een uitgebreidere dekking. Dit is afhankelijk van het type aanvullende verzekering.

 

Al verzekerd bij CZ?

Ook als je al verzekerd bent bij CZ kun je profiteren van onze aanbieding. Meld je via ons e-mailadres (info@donrisicobeheer.nl) aan voor onze collectiviteit en geniet aankomende maand al van de genoemde korting en andere voordelen. Je kunt je uiteraard ook via “Mijn CZ” aansluiten.

 

Niet bij CZ verzekerd, maar wel interesse?

Wil je weten of CZ ook voor jou interessant is, geef dan jouw persoonlijke gegevens via de mail aan ons door. Zodra wij de nieuwe tarieven en voorwaarden ontvangen hebben, zullen wij je een aanbieding toesturen. Ons e-mailadres is info@donrisicobeheer.nl.

 

Overige bedrijfsverzekeringen

Wellicht is dit voor jou ook het moment om al jouw verzekeringen eens op een rijtje te zetten. Neem ook dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Voor vragen inzake deze actie kun je contact opnemen met Afrim Geuze op 0118 - 61 51 51 of a.geuze@donrisicobeheer.nl.