Op dit moment hebben wij één openstaande vacature.

 

Is dit niet jouw functie maar lijkt het je wel leuk om bij ons te werken? Wij blijven in beweging en ontmoeten graag enthousiaste mensen. Neem gerust contact op met onze teamleider Marian Bruggeman of directeur Wim Kok.

 

 


 

Ben jij onze nieuwe Adviseur Bedrijven?

 

Ter versterking van ons team Bedrijven hebben wij ruimte voor een

 

Adviseur Bedrijven

 

Als Adviseur Bedrijven ben je samen met jouw collega in de binnendienst verantwoordelijk voor een eigen portefeuille met voornamelijk MKB-relaties. Ook de betreffende ondernemer in privé geef je daarbij een goed advies. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je vakgebied, hebt de juiste expertise in huis en werkt graag samen in teamverband. Als Adviseur Bedrijven ben jij de gesprekspartner voor je klanten als het gaat om de bedrijfsrisico’s die zij lopen. Welke financiële gevolgen brengt dit met zich mee? Je adviseert over verzekerbare oplossingen en te treffen preventiemaatregelen.

In deze functie ben jij het gezicht en het aanspreekpunt voor onze klanten en vertegenwoordig je ons kantoor in de netwerken.

 

Wat vragen wij van jou?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Communicatief sterk
  • In bezit van Wft-diploma’s Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Inkomen
  • Leergierig & Enthousiast
  • In bezit van rijbewijs B

 

Wie is DON Risicobeheer?

Wij zijn zeker niet het enige kantoor waar je als Adviseur Bedrijven aan de slag kan. Daarom is het fijn om te weten waar wij voor staan, wat je van ons mag verwachten en hoe wij ons onderscheiden. Zo kan je zelf beslissen of wij bij jou passen. Werken bij DON Risicobeheer betekent dat je samen met bijna 30 betrokken collega’s werkt bij één van de leukste tussenpersonen van Zeeland. Bij een organisatie met al meer dan 70 jaar ervaring. Wij zijn volop in beweging en groeien doorlopend met nieuwe klanten. Dat komt vast doordat onze medewerkers kwaliteit leveren en het hart van onze klanten raken.

 

Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Wij adviseren onze klanten eerlijk en vakkundig. Het belang van de klant staat hierbij centraal en niet onze eigen verdiensten. Je vindt op www.donrisicobeheer.nl nog meer informatie over ons kantoor.

 

Wat bieden wij jou?

  • Prima salaris
  • Vakantiegeld en een 13e maand
  • Ruimte voor studie en persoonlijke ontwikkeling
  • Premievrije pensioenvoorziening
  • Informele sfeer van een familiebedrijf

 

Enthousiast?
Dan willen wij je graag leren kennen. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar onze directeur Wim Kok via w.kok@donrisicobeheer.nl en je hoort snel van ons.

 

Wil je eerst meer informatie over deze uitdagende functie? Neem gerust contact op met onze Teamleider Marian Bruggeman, te bereiken op telefoonnummer 06-29 55 78 75.

 

 


 

Marian Bruggeman

Teamleider

m.bruggeman@donrisicobeheer.nl

0118 - 221540

Wim Kok

Directie

w.kok@donrisicobeheer.nl

06 - 53173732