Hypotheken

Wil je alles weten over hypotheken en het kopen van een huis? De hypotheekadviseurs van DON Risicobeheer zijn onafhankelijk en zoeken voor jou de hypotheek met de laagste maandlasten over de gehele looptijd in combinatie met de gewenste voorwaarden. Als onafhankelijk adviseurs kunnen wij een selectie maken uit vrijwel alle geldverstrekkers en verzekeraars.

Of het nu je eerste woning is,  je een ‘doorstromer’ bent, je wilt gaan verbouwen  of je wilt jouw hypotheek aanpassen aan de huidige situatie, dan kunnen wij jou daarbij informeren en adviseren.


Als starter ben je meestal nog niet goed op de hoogte van alle mogelijkheden en heb je nog geen goed beeld over de financiële gevolgen.  Met een  hypotheekadvies van DON Risicobeheer weet je waar je aan begint als je misschien wel de grootste financiële verplichting in je leven aangaat. Waar moet ik allemaal op letten? Wat wordt mijn maandlast? Wat als ik mijn werk verlies? Wat als ik arbeidsongeschikt word? Wat gebeurt er als ik kom te overlijden? Het zijn allemaal zaken die worden besproken en duidelijk worden uitgelegd en ook vastgelegd in een hypotheekadviesrapport.

 

Als doorstromer naar een volgende eigen woning, komen er ook tal van zaken voorbij die belangrijk zijn voor je keuze van hypotheek(vorm). Wat als mijn huidige woning met verlies wordt verkocht? Wat als ik ‘winst’ maak bij een verkoop? Krijg ik te maken met boeterente? Kan ik mijn bestaande leningen meenemen? Hoe lang blijft mijn hypotheekrente nog fiscaal aftrekbaar?  Al deze zaken worden door onze adviseurs uitgelegd en je krijgt hierover advies.

 

Een hypotheek wordt meestal afgesloten voor een periode van 30 jaar. In die 30 jaar kan er van alles veranderen en kan dat invloed hebben op jouw hypotheeksituatie. Een andere gezinssituatie (samenwonen of trouwen), je krijgt een kind, je verliest je werk, je voelt je niet prettig bij je huidige aflossingsvorm, je raakt arbeidsongeschikt, je gaat scheiden. Tal van situaties kunnen een aanpassing van je hypotheek met zich mee brengen. Onze ervaren en deskundige adviseurs helpen je daarbij.

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een informatief kosteloos gesprek.

Lara Ploeg

Hypotheekadviseur

l.ploeg@donrisicobeheer.nl 

06 - 13783259

 

 Jan Brouwers

Hypotheekadviseur

j.brouwers@donrisicobeheer.nl 

06 - 38168845

Dennis du Pon

Binnendienst

d.dupon@donrisicobeheer.nl

0118 - 221560

Niels Wijkhuijs

Binnendienst

n.wijkhuijs@donrisicobeheer.nl

0118 - 221560