Bedrijfsprofiel

Wij zijn zeker niet het enige verzekeringskantoor waar je terecht kunt, er is voldoende keuze ook hier in Zeeland. Dan is het fijn om te weten waar wij voor staan en waar we juist niet voor staan, wat je van ons mag verwachten en hoe wij ons onderscheiden. Zo kan je zelf beslissen of wij bij jou passen.

 

Ons kantoor is gericht op particulieren en het midden- en kleinbedrijf, waaronder ook een groot aantal agrarische bedrijven. Voor beide doelgroepen bieden wij een uitgebreid aanbod van financiële diensten en producten aan, waarover je via bovenstaande menubalk meer te weten komt. Maar dit is nog niet wat ons onderscheidt van de meeste andere verzekeringskantoren. Wat dan wel?

 

We bieden bewust geen ‘digitale polismap’ aan. We merken dat onze klanten het persoonlijke contact waarderen. Bij ons nieuw kantoor in Koudekerke stap je makkelijk binnen. Daar staan wij je graag te woord en proberen we je direct te helpen. Als het nodig is maken wij een afspraak om bij jou thuis of op het bedrijf langs te komen.

 

Ons kantoor hecht veel waarde aan een lange relatie met haar klanten. Dit uit zich door eerlijk en vakkundig advies. Eerlijk advies omdat we altijd het belang van de klant centraal hebben staan en niet onze eigen portemonnee. Vakkundig advies vanwege de inzet van gediplomeerd personeel, onze jarenlange ervaring en het volgen van permanente educatie om onze kennis op peil te houden.

 

Je merkt pas goed onze toegevoegde waarde als je vanwege een vervelende situatie een schade moet melden. Vanaf de eerste schademelding zetten wij ons voor je in en we zijn pas klaar als de schade naar tevredenheid is afgewikkeld.

 

We hebben het steeds over wij en ons kantoor. Maar wie zijn wij eigenlijk? Via het keuzemenu aan de rechterkant kom je dit te weten. Ook tref je daar onze dienstverleningsdocumenten, kwaliteitswaarborgen en dienstenwijzer aan.

 

Als je op zoek bent naar een écht Zeeuws verzekeringskantoor nodigen wij je vrijblijvend uit contact met ons op te nemen. Of stap bij ons binnen. De koffie of thee staat al voor je klaar!