Particulier

Wij zijn onderdeel van een samenleving waarin geld en bezit een grote rol spelen. Het is fijn als je over een goed gevulde portemonnee kan beschikken. En mensen kunnen genieten van mooie bezittingen waar ze vaak hard voor gewerkt hebben. Daarnaast wordt onze sociale status veelal bepaald door onze (zichtbare) welvaart. Veel mensen zijn hier gevoelig voor, maar zelfs als je je niet laat leiden door het materialisme ontkom je er niet aan om, in beperktere mate, mee te gaan in het verwerven van geld en bezit. Je wilt toch in je eigen levensonderhoud en dat van je kostbare gezin kunnen voorzien. Voor nu en met het oog op de toekomst.

 

Wie je ook bent en waar je ook waarde aan hecht, DON Risicobeheer wil er voor jou zijn. Ons kantoor helpt het gepensioneerde echtpaar De Rijke om hun kampeerauto te verzekeren waarin ze zorgeloos door Europa kunnen rondreizen. En ook opa en oma Van Belzen die jaarlijks een bedrag willen sparen voor hun drie kleinkinderen. Ons kantoor adviseert de juiste hypotheek om het droomhuis van meneer en mevrouw Van der Weele te financieren. En heeft ook het bestaande verzekeringspakket van de familie De Smit opgeschoond, zodat ze niet onnodig voor van alles zijn verzekerd. Ons kantoor regelt het verzekeringspakket van Tim en Laura die binnenkort de sleutel krijgen van hun eerste woning. En ook een aanvulling op het toekomstige pensioen van de dertigjarige Sven die graag zijn zaken goed geregeld wil hebben. 

 

In het keuzemenu tref je uitgebreide informatie aan over de diensten die wij aanbieden. Lees deze eens rustig door en bekijk op welk gebied wij je van toegevoegde waarde kunnen zijn.