Inboedelverzekering

Onder inboedel verstaan we de verplaatsbare spullen in je woning die bestemd zijn voor privé gebruik. Naast de inrichting van je woning kun je ook denken aan kleding, elektronische apparaten en gereedschap. Als je de nieuwwaarde van al deze spullen bij elkaar optelt, zal je nog verbaasd staan over de totale waarde van jouw inboedel. Misschien heb je wel een bijzondere inboedel en staan er in jouw woning dure designmeubelen of kostbaar antiek. Of heb je een bijzondere verzameling of waardevolle sieraden. 

 

Met een inboedelverzekering bescherm je jezelf tegen de financiële gevolgen van diefstal of beschadiging van jouw spullen in en rondom de woning. 

 

Welke dekkingen zijn er?

Met een uitgebreide dekking ben je niet alleen voor brand verzekerd, maar ook voor diverse waterschades, blikseminslag en diefstal. De meeste inboedels verzekeren we echter tegen de meest uitgebreide condities, waarbij op een aantal uitsluitingen na alle schades zijn gedekt. 

 

Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passende verzekering voor jouw inboedel tegen een aantrekkelijke premie.