Levensverzekering

Levensverzekeringen zijn er in veel verschillende vormen en soorten. Ze hebben gemeen dat ze draaien om het leven van de verzekerde. De verzekeraar keert uit als de verzekerde komt te overlijden. Of juist als die op een afgesproken moment nog in leven is. Ook zijn er levensverzekeringen die uitkeren bij overlijden én bij leven.

 

Met een levensverzekering bouw je kapitaal op dat in de toekomst voor verschillende doelen kan worden gebruikt. Zo kan een kapitaalverzekering worden gebruikt om je hypotheek af te lossen of om een dure studie van je kind te kunnen betalen. Een lijfrenteverzekering kan worden gebruikt om te sparen voor een aanvulling op jouw pensioen. En een overlijdensrisicoverzekering kan dienen als inkomensaanvulling voor je nabestaanden als je komt te overlijden.

 

Omdat er veel soorten levensverzekeringen zijn, is het verstandig om eerst goed te bedenken wat je precies met de verzekering wilt en hoeveel geld je kunt missen. Wij willen je graag helpen bij het vinden van een levensverzekering die bij jouw specifieke situatie past.