Reisverzekering

Spontaan een weekendje weg, het jaarlijkse weekje wintersport of een paar weken kamperen tijdens de zomervakantie? Met een reisverzekering ga je onbezorgd op reis! Zo weet je je verzekerd van hulp tijdens een onverwachte vervelende gebeurtenis, zoals een ongeval, ziekte of overlijden. Ook is er dekking voor de gemaakte kosten, zoals medische zorg en transport. Belangrijk omdat jouw zorgverzekering vaak niet alles in het buitenland vergoedt. Een reisverzekering biedt daarnaast meer, zoals een schappelijke vergoeding voor diefstal van of schade aan jouw bagage. 

 

Breng je de meeste vakanties thuis door, maar wil je met een veilig gevoel er toch even tussenuit? Dan is een kortlopende reisverzekering ideaal. Een uitgebreide dekking tegen een zeer aantrekkelijke premie!

 

Ga je regelmatig per jaar enkele weken op vakantie of regelmatig een weekendje weg? Dan is een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger dan de kortlopende variant. Het geeft daarnaast het geruststellende gevoel dat je het hele jaar door zorgeloos op reis kunt, zonder het risico dat je vergeet een reisverzekering af te sluiten.

 

Ook als je bijvoorbeeld een lange wereldreis gaat maken of je kind voor een langere periode gaat studeren in het buitenland is een goede reisverzekering een must. Wij hebben ervaring met het sluiten van reisverzekeringen op maat

 

Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passende reisverzekering met uitgebreide voorwaarden tegen een scherp tarief.