Verzekeringspakket

Je kunt voor elke verzekering afzonderlijk de goedkoopste verzekeraar zoeken. Of juist degene die de beste dekking garandeert. De voordelen spreken voor zich. Maar er kleven ook een aantal nadelen aan deze methode. Zo kan het voor komen dat je op een gegeven moment door alle bomen het bos niet meer ziet, zeker als één of meerdere van jouw verzekeringen door overnames van verzekeraar wisselen. Een ander nadeel kan zijn dat er bij schade misverstand ontstaat over welke verzekeraar welke schade vergoedt. De oplossing hiervoor is het verzekeringspakket. Hierin worden meerdere losse verzekeringen ondergebracht. 

 

Per verzekeraar verschilt het soort verzekeringen wat in een verzekeringspakket kan worden ondergebracht. Maar over het algemeen kunnen naast de woonhuis-, inboedel- en aansprakelijkheidsverzekering ook de reis-, rechtsbijstand-, ongevallen- en autoverzekering er in worden ondergebracht. Een verzekeringspakket schept niet alleen duidelijkheid over wie de schadevergoeding moet uitkeren, maar levert vaak ook een zeer aantrekkelijke pakketkorting op.

 

Wij willen je graag helpen bij het vinden van het juiste verzekeringspakket waarbij je een scherpe premie betaalt voor een dekking op maat.