ZLM Verzekeringen

Woon je in Zeeland of Brabant? Dan ben je vast bekend met ZLM Verzekeringen. Grote kans dat je zelf klant bent. Of anders wel bekenden van je, zoals vrienden en kennissen. En zo niet, dan informeren wij je er graag over.

 

ZLM heeft door de jaren heen een enorme aantrekkingskracht gehad op mensen zoals jij en ons die graag goed en voordelig verzekerd willen zijn. Een regionale maatschappij waarbij de persoonlijke service voorop staat en het voorbeeld dat een uitgebreide dekking en een lage premie hand in hand kunnen gaan.

 

Pakketkorting

Als je meerdere verzekeringen bij ZLM afsluit, ontvang je bovenop de scherpe premies een aantrekkelijke pakketkorting. Vraag bij ons naar de voorwaarden.

 

De beste verzekeraar van Nederland

In het klantonderzoek van het Verbond van Verzekeraars staat ZLM Verzekeringen in 2021 voor de elfde keer op rij op de eerste plaats!

 

Ons kantoor werkt intensief samen met ZLM Verzekeringen. Zo zijn wij voor klanten op Walcheren hét ZLM aanspreekpunt. Het grote voordeel hiervan is dat je een kantoor in de buurt hebt waar je op werkdagen zonder afspraak langs kan komen. Bellen, mailen en advies aan huis zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij helpen je graag met je vragen, het opvragen van offertes en het afsluiten van nieuwe verzekeringen. Ook zijn wij er om je te helpen bij minder leuke zaken zoals het invullen van een schadeformulier.

 

Voor meer informatie over de verzekeringen van ZLM verwijzen wij je naar hun uitgebreide website.