Zakelijk

Verzekeringen zijn voor veel ondernemers onmisbaar. Bepaalde risico’s kun je gewoonweg niet zelf dragen. Eén grote brandschade of aansprakelijkheidsclaim kan het einde van jouw onderneming betekenen.

 

Verzekeringen zijn niet altijd de oplossing. Zeker niet als je als ondernemer actief inzet op risicobeheersing. Om de continuïteit van jouw onderneming te waarborgen, is het van groot belang om de externe en interne risico’s en de bijbehorende (financiële) consequenties helder in kaart te brengen.

 

Risicobeheersing is waar wij als kantoor voor staan, onze naam zegt het al: DON Risicobeheer. Wij kunnen met onze adviezen en oplossingen als geen ander het midden- en kleinbedrijf hierin van toegevoegde waarde zijn.

 

Een bewijs van deze toegevoegde waarde is onze erkenning als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Een RMiA geeft onafhankelijk verzekeringsadvies van een uitzonderlijk hoog niveau. 

 

In het keuzemenu tref je uitgebreide informatie aan over de diensten die wij aanbieden. Lees deze eens rustig door en bekijk op welk gebied wij jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.