Aansprakelijkheidsverzekering bedrijven

Als ondernemer ben je verantwoordelijk voor alles binnen jouw organisatie. Je kan door verschillende partijen aansprakelijk worden gesteld als er iets misgaat.  Met een aansprakelijkheidsverzekering bescherm je jouw onderneming tegen de financiële gevolgen van een schadeclaim.

 

Niet alleen klanten en leveranciers kunnen schadeclaims indienen, maar ook het eigen personeel. Als werkgever ben je namelijk wettelijk verplicht je als een goed werkgever op te stellen en te zorgen voor een veilige werkomgeving.

 

Wat is er verzekerd?

Er is dekking voor schade aan anderen, waaronder het eigen personeel, waarvoor je als ondernemer aansprakelijk wordt gesteld. Deze schade dient door jou of jouw werknemers tijdens werkzaamheden te zijn veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan zaken, maar ook letselschade.

 

Of je nu een grote bouwonderneming leid met veel personeel of als eenmanszaak een kleine webwinkel exploreert, een aansprakelijkheidsverzekering is voor elke ondernemer zinvol. In een persoonlijk gesprek willen we je graag verder informeren over het nut en de verzekeringsmogelijkheden voor jouw onderneming.