Bedrijfsschade verzekering

Een flinke brand betekent meer dan alleen materiële schade. Door schade aan het bedrijfsgebouw of wat daarin staat, kan een onderneming zelfs stil komen te liggen. Dit betekent geen inkomsten, terwijl vaste kosten als huur en salarissen gewoon doorlopen.

 

Via een bedrijfsschadeverzekering ontvang je bij schade een uitkering waarmee je deze vaste lasten kan betalen. Hiermee wordt de continuïteit van jouw onderneming gedurende de herstel- en opbouwwerkzaamheden veilig gesteld!

 

Ook de omgeving speelt een rol

De risico verhogende factoren in je eigen bedrijf heb je zoveel mogelijk beperkt of zelfs uitgesloten. Maar op de naaste omgeving heb je veel minder invloed. Wat zijn de gevolgen voor jouw onderneming als er een grote brand ontstaat in een ander bedrijf?

 

De bedrijfsschadeverzekering geeft ook dekking als de straat wordt afgezet na schade aan een ander gebouw in de omgeving. Is jouw onderneming in een winkelcentrum gevestigd? Dan ben je ook verzekerd als een ander bedrijf in het winkelcentrum schade heeft en jouw onderneming daarom tijdelijk de deuren moet sluiten.

 

We helpen je  graag verder om te bepalen of een bedrijfsschadeverzekering voor jouw onderneming zinvol is.