Gebouwenverzekering

Met de juiste preventieve maatregelen verklein je de kans op brand en inbraak. Ons kantoor kan je hierin uitstekend adviseren. Maar hoe actief je hier ook mee aan de slag gaat, als ondernemer kan je dit soort risico’s nooit helemaal uitsluiten.

 

Als het bedrijfspand jouw eigendom is, is het daarom verstandig hiervoor een verzekering af te sluiten. Het gebouw is niet alleen het visitekaartje van de onderneming en de plaats waar producten of diensten worden gerealiseerd, maar het gebouw vertegenwoordigd vaak ook een flink deel van het kapitaal van de onderneming.

 

Welke dekkingen zijn er mogelijk?

Bedrijfsgebouwen zijn er in allerlei soorten en maten. Afhankelijk van de risicoanalyse en op basis van jouw wensen als ondernemer, heb je de keuze uit diverse dekkingen.

 

Met een (kale) branddekking zijn de gevolgen van brand, ontploffing en blikseminslag verzekerd. Deze dekking kan desgewenst uitgebreid worden met stormschade. Veelal oudere loodsen en schuren worden op deze manier verzekerd.

 

De meeste bedrijfsgebouwen verzekeren wij op basis van de uitgebreide dekking. Met deze dekking ben je niet alleen voor de standaardrisico’s als brand en storm verzekerd, maar ook voor diverse waterschades, braakschade en vandalisme.

 

In enkele gevallen kan een extra uitgebreide dekking gewenst zijn. Te denken valt aan een woon-winkelpand, waarin wonen en werken wordt gecombineerd. Onder andere schroeien, zengen, smelten en inductie zijn dan eveneens verzekerd.

 

Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passende verzekering voor je bedrijfsgebouw(en) tegen een eerlijke premie.