Na ruim 60 jaar vertrekt Don Risicobeheer uit Middelburg!

Met een nieuwe directeur aan het roer verhuizen we op vrijdag 20 september naar Karreveld 2A in Koudekerke. Daar is hard gewerkt aan de verbouwing van een bestaand pand. Er is weer voldoende ruimte voor alle medewerkers. En er is veel parkeergelegenheid om jou te ontvangen.

 

Don Risicobeheer is een echt Zeeuws bedrijf. In de jaren zestig begonnen in Middelburg aan de Kromme Weele en zo’n 18 jaar geleden verhuisd naar een ruimer pand in de Stationsstraat. Ook dat pand werd echter te krap en uitbreiding was helaas niet mogelijk. Daarom werd het besluit genomen te verhuizen. Directeur Lourens Jan Hengst: “Met pijn in het hart, dat wel”.

 

Op onze nieuwe locatie blijven we in het hart van Walcheren. Daar waar ook onze meeste klanten zitten. Ons nieuwe pand is makkelijk bereikbaar en er zijn meer dan genoeg parkeerplaatsen. Het streven is het nieuwe pand volledig energie-neutraal en duurzaam in te richten. Met de installatie van 140 zonnepanelen en een warmtepomp is hiermee al een goed begin gemaakt.

 

Wij heten je, vanaf maandag 23 september, van harte welkom in Koudekerke. Je kan net als vanouds bij ons binnenlopen voor een goed advies op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële dienstverlening. Zowel zakelijk als particulier. je kan tijdens kantooruren bij ons terecht, maar wij komen ook - als je dat wenst - bij jou thuis op bezoek. Overdag of in de avonduren.

 

Kom gerust een kijkje nemen in ons nieuwe kantoor!