ZLM verstuurt de polissen voor het nieuwe jaar (rubriek Vervoer)

Zoals elk jaar verstuurt de ZLM in december voor de verzekeringen uit de rubriek Vervoer de polissen voor het nieuwe jaar. Zo ook dit jaar. Onder de rubriek Vervoer vallen de auto-, motor-, kampeerauto-, oldtimer-, bromfiets-, fiets-, aanhangwagen- en caravanverzekering. Heb je één of meerdere van deze verzekeringen dan kan je binnenkort dus de polis op de mat verwachten.

 

Wat zit er nog meer in de envelop?

De polis gaat vergezeld van een begeleidende brief. Daarnaast ontvang je als jaarbetaler tevens de bijbehorende nota. Betaal je de premie maandelijks via een automatische incasso? Dan ontvang je een vernieuwd overzicht van de maandelijkse incasso. Indien van toepassing zit de groene kaart ook in de envelop. Tot slot ontvangt iedereen een bijlage met veelgestelde vragen.

 

Geen premiestijging
Net als vorig jaar blijven de premies gelijk. Daarnaast verlaagt ZLM de premie van de caravanverzekering (alleen voor toercaravans). In de bijgeleidende brief wordt indien van toepassing tevens gewezen op belangrijke veranderingen in het product of de voorwaarden.

 

Ons kantoor staat voor je klaar!

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van de ontvangen stukken of heb je voor 16 december nog geen post ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden. Heb je intresse in een verzekering bij de ZLM? Neem ook dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.